2019. március 22. Magasugró verseny - kerületi

Pénteken délután iskolánk rendezte meg a kerületi magasugró versenyt. Tanulóink csapatban és egyénileg is szép eredményeket értek el. A fiúknál Polgár Levente 8.b osztályos tanulónk első helyen végzett.

2019. március 15-i műsor

(2018/19) Január közepén három osztálynak új tanterembe kellett költöznie. A félévzárás és a költözés igénybe vette a gyerekeket is. Köszönjük az áldozatkész szülőknek, segítőknek, akik még szombaton is jöttek festeni, rendezni a termeket!

Az EGIS dolgozói iskolánk közösségi tereit díszítették, festették a folyosón lévő diákszekrények ajtajait, raklapokból pihenősarkot alkottak, az aula kövezetére ugróiskolát festettek. Önzetlen munkájukkal csinosabbá, barátságosabbá varázsolták iskolánkat. Köszönet érte.

Idén (2018/19) is elindult az Iskolakóstolgató, ahol a leendő elsősöket, s szüleiket várják a pedagógusok sok szeretettel!

ADVENT, KARÁCSONY 2018.

December 6-án, Mikulás és a gyerekek együtt futottak. Mindenki megdolgozott az ajándékáért! Karácsonyi képek is itt tekinthetők meg.

(2018/19)Tanulóink szép sikereket értek el a kerületi sport és tanulmányi versenyeken. (folyamatosan bővítjük a galériát)

(2018/19) November 10-én pályaorientációs napot rendeztünk. Több foglalkozást is bemutattak a szülők, illetve külsős szakemberek és természetesen a pedagógusok is. Galéria megtekintéséhez katt IDE>>>

(2018/19) A hetedik évfolyam lelkesen készül az áprilisi felvidéki tanulmányi kirándulásra a Határtalan program keretében. Ezért egy felvidéki írókhoz (is) kötődő budapesti sétán vettek reszt októberben. Rádi Barnabás (7.a) beszámolója:

A Fiumei sírkert volt az első állomásunk. Páronként feladatlapot is kaptunk.  A sírkertben rengeteg híres magyar írót, színészt, költőt és politikust temettek el, mint például: Ady Endrét, Batthyány Lajost, Kossuth Lajost és Arany Jánost. Voltunk Jókai Mór síremlékénél, Batthyány Lajos mauzóleumánál és Kossuth Lajos emlékművénél. Kossuth emlékműve tetszett a legjobban, mert nagyon látványos volt.  A sírkert után a Nemzeti Múzeumba mentünk megnézni a Sajtófotó Kiállítást. A kiállításon leginkább megrázó képek és kisfilmek voltak, de természetfotókat is láttam. A sétánk során elhaladtunk Mikszáth Kálmán, Jókai Mór és Babits Mihály pesti otthona előtt. Elmentünk a „vörösingesek” iskolája mellett is! Szép és tartalmas kirándulás volt. KÉPEK MEGTEKINTÉSE>>>

 

(2018/19) A 3.A OSZTÁLYOSOK A BUDAI VÁRBAN TETTEK OKTÓBER 26-ÁN ŐSZI SÉTÁT, ISMERKEDTEK A NEVEZETESSÉGEKKEL ÉS BUDAPEST PANORÁMÁJÁT IS MEGCSODÁLTÁK.>>>>

(2018/19) A 6. évfolyam október 24-én a Gödöllői Királyi Kastélyban vett részt a fantasztikus „Megérkezett a király!” múzeumpedagógiai foglalkozáson.

Megtudhattuk, hogy hogyan épült föl a királyi udvartartás, kik vették körül Ferenc Józsefet és Erzsébet királynét. Különleges élet tárult elénk a foglalkozáson, miközben megelevenedtek a kastélyban töltött mindennapok.

 

2018. OKTÓBER 6. - MEGEMLÉKEZÉS AZ ARADI VÉRTANÚKRÓL

SZÜLŐI BÁL 2018. - KÖSZI>>>

ADVENTI IDŐSZAK KÉPEKBEN 2017>>>

A ZENE VILÁGNAPJA>>> - a galéria megnyitásához kattintson a képre

A VILÁG LEGNAGYOBB TANÓRÁJA>>>

AUTÓMENTES NAP - 2017. SZEPTEMBER 22.>>>


2017/2018-as TANÉV

POROSZLÓ - ALSÓS KIRÁNDULÁS - 2017>>>

KABÓKAPUSZTA ENYING - 2017>>>


ERDEI ISKOLA NAGYBÖRZSÖNY - 2017.>>>

ERDEI ISKOLA SZAJOL - 2017.>>>

Dolányi Dávid Kis Luca Paczulák Dominik

MEZEI FUTÓVERSENY "ARANYOSAI"

FARSANG 2017.>>>

ADVENT 2016.

KARÁCSONYI ESEMÉNYEK>>>

TÉLAPÓ ITT VAN...>>>

SULI-BÖRZE 2016. NOVEMBER>>>

"TÖK"  NAP FELSŐBEN 2016. NOVEMBER>>>

AUTÓMENTES NAP>>>

ÉVNYITÓ 2016>>>

ERDEI ISKOLA FELSŐTÁRKÁNY 2016.>>>

 

NYÚL NAP AZ OVISOKNAK 2016.>>>


KERESZTURY VIGADALOM KÉPEK 2016.>>>

ISKOLAKÓSTOLGATÓ KÉPEK 2015/2016 >>>

Balatonkeresztúr

ERDEI ISKOLA 2015. - alsó tagozat>>>

Dég

ERDEI ISKOLA 2015. - alsó tagozat>>>
KD

KD

Új képek, események kerültek fel a programokba.

Ide kattintva megtekintheti>>>

Kiemelt partnerünk a Fesztiválzenekar, aki idén is Hangszerkóstolót tart iskolánkban, 2018. december 12-én

 

Iskolánk tanulói rendszeresen részt vesznek a HATÁRTALANUL programban. A határtalanul pályázat keretében a 7.évfolyam feledhetetlen 4 napos kiránduláson vehet részt minden tanévben. Tekintsék meg beszámolójukat a Programok menü pontban!