KERESZTURY VIGADALOM

2016. FEBRUÁR 26.

Iskolánk hagyományosan már sokadik éve rendezi meg az Iskola Bált, amit idén Keresztury Vigadalomra kereszteltünk át. Sok érdeklődő szülő és diák vett részt rajta, és természetesen iskolánk pedagógusai is, akik minden második évben lázasan készülődnek erre a napra.

Idén is így volt ez.

Terem és folyosó díszítés, a báli hangulat megteremtése. Kicsik és nagyok egyaránt részt vettek ebben a munkában Soósné Bacsinszki Csilla néni vezetésével. De mindenkinek volt feladata. Gondoskodnunk kellett a büféről, a tombolákról, meghívók, jegyek, plakátok tervezéséről, nyomtatásáról, a ruhatárról, parkolásról, még polgárőröket is szerveztünk a rend vigyázására. Gondunk volt a technikai lebonyolításra, hangosításra. Vincze Sándor (Sanyi bácsi) a műsor vezetését, moderálását vállalta fel. Előzőleg összegyűjtöttünk és becsomagoltunk közel 50 db tombolanyereményt - köszönet a szülőknek az adományokért! Este későn pedig nagy izgalmak közepette megtalálták gazdáikat a nyeremények.

Az igazgató - Kovács Ferenc - megnyitó beszéde után, az este első részében iskolánk tanulói adták elő produkcióikat. Elsősöktől a nyolcadikosokig, szinte minden évfolyam képviseltette magát. Nagyon ötletes, és igazán látványos előadásokat láthattunk. Nehéz lenne mindenkit felsorolni a részt vevők közül, de mindenkinek nagy-nagy köszönet érte, a felkészítő pedagógusoknak különösen!

Rövid szünet és feszült várakozás után megérkezett idei sztárvendégünk Vastag Csaba! Hatalmas üdvrivalgás fogadta őt. Igazán közvetlen és interaktív előadást mutatott be nekünk, a gyerekekre különösen figyelve. Persze nekünk, felnőtteknek is megdobogtatta a szívünket ez a kellemes egyéniségű előadó. Büszkék vagyunk rá, hogy sikerült őt megnyerni az iskolánkban való fellépésre. Sok közös kép készült vele. Köszönjük!

Az este másik fénypontja a nyolcadikosok hagyományos, "búcsú" keringője volt, ami mindig megható, pláne, ha elsős koruk óta ismeri az ember őket. Szépek, udvariasak és elegánsak voltak!

VIDEÓ FELVÉTEL LETÖLTHETŐ INNEN>>>

Végül a szokásos zene és tánc várt a késői órákban is maradó vendégekre, és pedagógusokra. Másnap pedig a "romok" eltakarítása, melyet a technikai dolgozóink végeznek el minden évben. Hála nekik is áldozatos munkájukért!

És végül, de nem utolsó sorban köszönet az Egyesült Erővel Alapítványnak, és annak kuratóriumi elnökének Bukva Gézánénak (volt igazgató asszony) aki mindig hozzájárul a jókedvünkhöz, anyagi támogatással.

Idén az Önök jegyvásárlásaiból Alapítványunk 400 000 Ft-tal gyarapodott, melyet az gyermekek kirándulásaira, kulturális tevékenységeire, táboraira költ majd támogatóként.

Idén is jól éreztük magunkat, és a sok munka ellenére is a legvidámabb közös eseménye volt ez a bál, diáknak, szülőnek, tanárnak.

Köszönjük, hogy megtiszteltek minket a jelenlétükkel!

FÉNYKÉPEK LETÖLTHETŐK INNEN>>>

 

Pruknerné Főfai Katalin


KD

KD

Új képek, események kerültek fel a programokba.

Ide kattintva megtekintheti>>>

Kiemelt partnerünk a Fesztiválzenekar, aki idén is Hangszerkóstolót tart iskolánkban, 2018. december 12-én

 

Iskolánk tanulói rendszeresen részt vesznek a HATÁRTALANUL programban. A határtalanul pályázat keretében a 7.évfolyam feledhetetlen 4 napos kiránduláson vehet részt minden tanévben. Tekintsék meg beszámolójukat a Programok menü pontban!